"I natt så drömde jag om dig, och det väckte gamla minnen. Sen så stod du bara där och jag visste inget längre."

2010-01-31 21:28:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det var min lediga helg. Jag jobbade ändå. Det var en lugn dag. Sen kom det massa folk. Sen kom det massa snö. Och det blev inte mindre folk. Snart kommer Dennis. Då ska vi duscha och mysa. Jag tror det blir en bra kväll. Ni vet en sån där lite extra mysig. Jag hoppas det.


På bild: jag och min kärlek


.

"Räknar man ting tror man nog lätt, att det jag har måste vara perfekt. Se dig omkring en gång till"

2010-01-31 12:00:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagens äventyr i Stockholm var mysigt och trevligt. Vi spenderade dagen i Saras lilla etta på Gärdet och sen tog vi tunnelbanan till Gamla Stan och åt på Italiensk restaurang. Sara fick ett pärlhalsband med äkta pärlor i present. 


"Without you, the ground thaws the rain falls the grass grows. But I die, without you"

2010-01-30 13:07:19 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är bra skivor nerpackade, kameran på axeln och finkläderna på. Dags att bege sig till storstaden för äventyr. Hoppas ni har en bra dag. PUSS


På bild: jag och min 7 år äldre storasyster Sara.


.

"Look - I find some of what you teach suspect, because I'm used to relying on intellect"

2010-01-30 11:53:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick till en ny header igår och jag blev faktiskt nöjd. Idag ska jag åka till Stockholm för att fira min storasyster Sara som blev 25 nu i januari. Jag vet inte hur dagen ser ut, men det märker jag. PUSS



På bild: min katt Kiwo och något underligt ljusfenomen. Typ Gud.


.

Vart tog den där elden vägen? Det var längesen. Ja, det var evigheter sen någonting brann i alla fall nära mig."

2010-01-29 23:42:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.


Ibland önskar jag att jag kunde trösta mig själv. Men istället går jag till sängs med en obehaglig känsla och ett medlidande. En hugg i magen och en snopen känsla innuti. Och en känsla utav noll respekt. I'm done fighting. Nu är det din tur och den här gången kommer jag inte att ge mig. Du kan inte vinna jämt, det är fakta.


.

"Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sanningar och lögner"

2010-01-29 20:56:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har tänkt ett tag på om jag borde göra en ny header. Min börjar bli gammal nu och man behöver variation för att orka. Tänker mig ett brunt tema, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Men det kommer nog en snart.




.

"In his eyes you see no pride, and held loosely at his side. Yesterday's paper telling yesterday's news.

2010-01-29 20:18:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Jag älskar dig, Dennis Oskar Lahti. Mer än ord kan beskriva.


.

"When someone stands by your side all the time"

2010-01-29 19:06:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oj, igår slog jag besöksrekord! Just nu är jag med min fina vän Jonas och vi har varit och fikat, pratat i massvis och ätit middag. Snart blir det nog en liten kvällspromenad. Tack för att du är så bäst och för att du finns, vännen min!


På bild: min fina vän Jonas "Dagge" Gustafsson


.

"Making something out of nothing, the need to express. To communicate, to going against the grain, going insane, going mad"

2010-01-28 21:52:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kom att tänka på förut att jag faktiskt har en del besökare varje dag, men att ingen någonsin lämnar ett spår efter sig. Om du undrar över nåt eller är nyfiken på något speciellt jag gjort eller skrivit så tveka inte att höra av dig! Kommentarer är det roligaste som finns och jag läser alla jag får. Är ni sugna på en frågestund? Let me know. Nu ska jag titta på världens, genom tiderna, bästa film RENT och dejta kudden! GOD NATT


På bild: Jag | Foto: Dennis Lahti


.

"Jag skänker dig den sista lögn jag har. Jag offrar & betalar vad som krävs"

2010-01-28 20:45:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


När mörkrets sista trummor dånar ut. Överger & lämnar mig kvar. Jag blundar i en frusen tyst minut. Ett mycket sällsynt exemplar. Kom och var min vän för en sekund. När kvällens första, frusna stjärnor vaknar.



Jag kom just på det nya namnet till min blogg. Ett mycket sällsynt exemplar. Ungefär som jag. Tack ännu en gång, Lars Winnerbäck. Jag börjar misstänka att det är du som får min hjärna att arbeta.


.

"One week to happiness"

2010-01-28 19:18:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom nyss hem från ett träningspass med mamma. Nu väntar mat, duschen och lite dammtorkning av rummet. En vecka kvar tills dansen börjar nu! Imorgon har jag sovmorgon och slutar tidigt, men jag har inga som helst fredags-kvälls-planer och det känns lite ovant. På lördag pyser jag i alla fall upp till Stockholm för att fira storasysters 25-årsdag.




.

"Touched down in the land of the Delta Blues"

2010-01-27 21:42:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorgon är det en vecka kvar till dansen börjar. (Påminnelse till mig själv: leta fram dansskorna tills dess.) Snart helg och det gillar jag.
NU: film och mys med min lilla prins.


På bild: Dennis Lahti | Foto: Jag | Redigering: Jag


.

The Magic of Photoshop

2010-01-27 20:32:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag älskar att exprimentera med Photoshops magiska effekter och spännande grejer. Det här tog nästan hela kvällen. Någon kommentar? Nu nalkas fika och städning av mitt rum. Sen kommer förhoppningsvis Dennis hit. PUSS








.

"Du säger att du minns och att det känns som igår, men det var för längesen för att ens komma ihåg"

2010-01-27 17:51:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det har snöat hela eftermiddagen och det ser inte ut att vilja sluta. Jag önskar mig en lägenhet i ett varmt land med en balkong mot gården. Ett gammalt hus med vita väggar och svart snirkligt staket runt balkongen. På balkongen vill jag ha blommor och en nedsutten soffa. Där kan man sitta hela dagarna.


Foto: Johanna Bengtsson | Modell: Jag


.

"Let me lay down beside you, let me always be with you. Come let me love you, come love me again"

2010-01-27 15:06:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I morse kom jag att tänka på hur ljust det är på morgonen nu för tiden, och hur nära det faktiskt är till våren nu. Sen började det snöa igen... Jag är trött på det här nu. Nu blir det i alla fall mys med min Dennis.




.

"A young girl. Find glory. Beyond the cheap colored lights. One song, before the sun sets"

2010-01-26 22:47:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter ett mindre lyckat försök att slå Tommie i bowling tänker jag nu krypa ner under mitt sköna täcke, vila huvudet på mitt Woody-örngott och bege mig till drömmarnas land. God natt.


På bild: Josefine Axelsson 6 år


.

"I know my hidden looks can be deceiving, but how obvious should a girl be? "

2010-01-26 18:06:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag skrivit ett långt och formellt brev till min chef och bett henne anställa Johanna Nilsson också, så nu håller vi tummarna. Idag hånglade vi med döda plastdockor på idrotten och tränade HLR, myyyyys.
nu = käka lite och sen bowling med det sköna folket från jobbet.


Ikväll ska den här unge mannen vid namn Tommie få så mycket stryk!


.

En dag för längesen var vi på Rosvalla och körde gärnet

2010-01-25 22:12:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




konstig random bild från en utbildningsmässa en gång. man kan undra vad jag håller på med? det gör jag. nu är det ju sent i alla fall ju. så dumt. men nu slocknar jag ensam i min stora säng. "drömmarna blandas med rädsla för framtiden." lalala, drömhus! god natt på er, jag är riktigt trött nu!


"Fame, I'm gonna live forever"

2010-01-25 21:01:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag lyft bort den sista bördan från axlarna och är nu helt fri från skolarbete ett litet tag framöver. Idag gick jag i skolan till halv 5 och vid 6 kilade jag iväg till Friskis & Svettis med mamma och pappa och körde ett airobicspass. Det första för det här året.. pinsamt värre.. Men det är ju en bra start. Nu nalkas te och rostmackor = me like. Jag vill somna tidigt ikväll. Hoppas jag lyckas. God natt på er.




.

"Give it a smile, it could be your last"

2010-01-24 12:04:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Stressad igen för bussen till jobbet går om en halvtimme och jag har inte fixat mig någonting. Så nu blir det snabb sminkning och ombyte och sen kilar jag iväg to work! Jobbar hela dagen så uppdaterar ikväll.



.

"Imba wimbo ao cepo. Wakaki unasuwana"

2010-01-24 01:20:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma efter en väldigt lugn lördagkväll hos Sebbe. Sitter och värmer mina fötter och myser till slutet av filmen Gladiator. Jag saknar min Dennis till tusen och önskar att han kunde värma mig istället. Dessutom tittar jag på bilder från Lanzarote i höstas och det skulle inte sitta fel med lite värme här i Sverige nu. Långa nätter och vackra solnedgångar med en kall öl i handen. Min kamera och jag hand i hand som fångar upp allt det obeskrivligt fina. Ge mig det nu!










"Die motherfucker, die motherfucker, DIE!"

2010-01-23 21:07:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kom just på att jag borde ha panik just nu. Jag har 123 sidor kvar i min engelskabok och den ska redovisas på måndag. Imorgon jobbar jag hela dagen, när ska jag hinna läsa dem? Nu kommer Sara att steka mig levande.. Ibland vill jag tacka Gud, eller vilken högre makt som kan tänkas finnas, för håltimmar. Men i det här fallet tror jag inte att det hjälper. Bort, bort dumma skol-panik. Ikväll vill jag ha roligt. Fast helst skulle jag vilja att Dennis låg här i min säng och myste med mig. Jag får väl drömma om det istället. Jag vill inte sova själv. Speciellt inte när morgondagen inte är efterlängtad utan snarare hatad. McDonald's kan gå och dö.




.

"There's something special about the way you smile"

2010-01-23 20:19:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagens förfest hos Michelle var rolig och lyckad men jag gick hem ganska tidigt och spenderade natten med min lilla prins. Idag var jag på jobbet mellan 11.30-16 och sen övningskörde jag med pappa i 2 timmar. Jag klarade av både dragläge, backning, trafik och motorväg så se upp på vägarna nu för jag är taggad!

Snart tror jag att jag ska kila iväg till Sebbe med tjejerna och spendera kvällen där innan det är dags för morgondagens heldag på jobbet. Jubel och applåder...


hjärta <3


.

"Du är den jag backar och backas av när vinden blåser kall"

2010-01-22 15:20:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är skönt att titta på bilder och se hur ful du faktiskt är. Jag trodde inte det, men jag kan inte säga annat än att det underlättar. Tack för att du får mig att må bra. Riktigt, riktigt bra. Allting känns enklare nu. Jag drack nyss kaffe med den här snygga bruden och hon är något av det bästa som finns!




.


"I know it's something, why wont you tell me?"

2010-01-22 13:56:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kort skoldag med sovmorgon idag så jag klagar inte. Idag ska jag stoppa näsan i engelskaboken och spela The Sims och sen ikväll träffar jag nog tjejerna och firar Johanna en stund innan hon ska på krogen.


Bilden är tagen av Johanna Bengtsson i somras.


.

"Du ville prata häromdagen, och helt plötsligt blev det tyst. Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss"

2010-01-21 22:01:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag önskar mig ett tomt, vitt rum med ett stort, tomt, varmt bad och lite Melissa Horn-musik. Skulle vilja glömma, komma på, tappa bort, hitta, fundera över. Önskar att jag kunde radera. Samtidigt känns det bra att det finns kvar. Tankar som virvlar omkring som snön utanför. Saker att göra som växer och växer, och de verkar aldrig ta slut. Jag vill till någon varm plats nu. Helst en plats där tankeverksamhet inte är nödvändig. Jag vill ha gårdagens kväll och inte det som är nu. Jag vill tänka på något vackert och lugnande. Jag hade en sån sak, men nu vet jag inte var den har tagit vägen. Känslan av otillräcklighet. Känslan av hat, rädsla och osäkerhet. Nervositet och orolighet blandat. Ingenting som verkar säkert.
Jag behöver nog sova nu.








.

"Solen gick ner som på beställning, det hade inte varit samma sak om den sken"

2010-01-21 17:30:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är snö överallt. Allting yr omkring och skorna läcker in. Skolan stressar med allt som ska göras. Undra hur allt slutar? Tänk att det bara är 3 terminer kvar av gymnasiet. Sen är det glädjens dag och sen är allt över. Jag längtar, men ändå inte. Om 74 dagar fyller jag 18, och det längtar jag till. Snön yr omkring och det känns långt till våren. Men det är ju faktiskt bara 74 dagar.




.

"Happy Birthday to you, happy birthday to you!"

2010-01-21 17:08:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag sjunger vi för min mamma och storasyster som fyller 49 respektive 25 år idag!
HIPP HIPP HURRA!!






.

"Working all day from nine to five"

2010-01-20 19:11:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



DVD-omslag KLAR
Bild-och fotografanalys KLAR
Engelskabok
Engelskauppgifter KLAR
Svenskauppgift KLAR
Psykosocial uppgift

Idag slutade jag skolan vid 13.00, men jag och Johanna låg efter med så mycket arbete i engelska och svenska så vi var tvungna att ta chansen att göra klart det, så vi gick tillbaka till skolan vid 15 och stannade till 17.30. Nu är jag hemma och stolt över mig själv!




.


"I should know, who I am right now"

2010-01-20 19:01:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En kall och snöig tisdageftermiddag som råkade vara Johannas 18-årsdag gick jag, Cicci och Johanna ut på en vinterpromenad i Nyköping. Vi fick i uppgift av läraren att ta vinterbilder, så varför inte?














.

"Vi har väl delat allt vi två, trots allt - du och jag. Och om någon gång, vi hamnar snett - så finns en morgondag"

2010-01-19 10:46:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min bästa vän Johanna Nilsson 18 år.
Grattis, snuttan! Du är obeskrivligt bra, det vet du! Tack för att du lyser upp alla dagar och gör livet lite enklare. Jag älskar dig!








.

Bildbomb från Kristianstad

2010-01-18 20:44:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag spenderade, som sagt, fredag och lördag i Kristianstad för att fira min kusin Caroline som tagit sin förskollärarexamen. Det var mysigt och fint och lagom trevligt!




.

"One by one, step by step"

2010-01-18 14:52:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag bockar av dem en efter en, nu är jag klar med bild-och fotografanalysen också, YES! Idag kommer jag behöva sitta kvar i skolan en stund för att skriva en reflektion om DVD-omslaget och sen ska jag hem och städa mitt rum grundligt och ordentligt och sen ska jag fira min pappa som fyller 49 år idag. Grattis!

DVD-omslag KLAR
Bild-och fotografanalys KLAR
Engelskabok
Engelskauppgifter
Svenskauppgift
Psykosocial uppgift



.

"Booooooy, no matter what people do, you step up I step up too"

2010-01-18 14:04:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen är jag klar med mitt DVD-omslag i Grafisk Kommunikation. Det har tagit en hel del arbete, datakrångel och arga kommentarer från min sida, men nu är det utskrivet, monterat och klart. Phu!




.

"Happy birthday to you, happy birthday to you!"

2010-01-17 20:16:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag och Dennis varit hos honom och firat hans lillebror Liam som blir tre år idag. I övrigt har vi ätit pizza, tittat på dåliga tv-program och ätit chips och det har varit en väldigt bra och mysig dag.


"When I say jump you say how high"

2010-01-17 13:28:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kvällen på Kuggnäs igår var kungligt bra och vi hade nästan överdrivet roligt! Jag hade ingen kamera med mig så det kommer nog inga bilder, men det var lätt den roligaste festen på evigheter! Jag kan nästan säga att "alla var där", för alla jag bryr mig om var nästan där. GALET!




Födelsedagsbarnen Elin Ahlin och Jonas Gustafsson.


.

"Mama, I'm coming home"

2010-01-16 10:27:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ger jag mig av hemåt igen. Det har varit en rolig och värd helg och nu taggar jag gärnet inför Elins och Dagges födelsedagsfest ikväll! Vi ses där!



"I don't wanna be anything other than what I've been train to be lately"

2010-01-15 23:11:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Befinner mig i Skåne med familjen och vi har haft en mysig och bra kväll med släkten. Nu ska jag och lillasyster krypa ner i sängen på vandrarhemmet och titta på första säsongen av One Tree Hill, eftersom hon inte har sett det. Imorgon bär det av hemåt!


"On the road again, just can't wait to get on the road again"

2010-01-14 14:39:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är den här skolveckan avklarad för min del och nu åker jag och familjen till Kristianstad för att fira min kusin Caroline som har tagit sin lärarexamen. Väskan är packad och myskläderna är på, nu blir det 5 timmars bilresa.


Min kusin Caroline och hennes pojkvän Peter i julas.


.

"Håller andan en stund, tiden står still. Jag vill vara här i tystnaden innan dagen blir till"

2010-01-13 16:28:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll var jag, Dennis, Johanna och Jonis på bio och såg Avatar. För er som inte har sett den så är den grymt bra och helt klart värd sitt pris! Idag efter skolan tog jag en fika med Line och planerade lite inför lördag och nu ska jag spela The Sims och plugga.


Trailern till filmen Avatar


.


"Like the mountains in springtime, like a walk in the rain"

2010-01-12 10:47:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den här lektionen var den mest onödiga någonsin och nu har vi håltimme i 3 timmar och sen idrott. Jag önskar att jag låg kvar i min säng och sov i värmen istället. Dessutom saknar jag Folkets Hus i vårtider med en strålande sol och en Robert som inte behöver ha någon jacka på sig.





.

Reklambilderna

2010-01-12 08:48:38 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är alla mina bilder till reklamprojektet klara. Jag har fotat ekologiska chips och jag är ganska nöjd, men inte helt. Den sista hade jag verkligen kunnat komma på något bättre på, men nu blev det som det blev. Nu har vi fotolektion utan lärare och vi har ingenting att göra, så jag antar att det blir Bejeweled Blitz hela förmiddagen.


Presentativ


Metonymisk
Modell: Johanna Nilsson



Metaforisk

.

"Remember that time that I made you so mad"

2010-01-11 21:10:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här har vi resultatet av min klippning av Ellens hår. Jag tycker själv att det blev riktigt snyggt och passar henne, och hon blev också nöjd! Nu ska jag läsa några sidor i engelskaboken och sen ska jag och Dennis titta på Final Destination 3. God natt på er och sov så gott!






.

"My favorite place is next to you"

2010-01-11 19:04:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har precis klippt håret på min 15-åriga lillasyster Ellen och nu väntar jag på ett sms från Dennis om att jag ska gå och möta honom vid bussen. Ikväll ska vi mysa med xbox och film och det kommer bli lika bäst som vanligt! jag slänger upp en bild på Ellen sen när hon har torkat håret.


Jag älskar dig, min prins.

.

Sally Mann

2010-01-11 14:38:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har hittat min absoluta favoritfotograf nu. Den här kvinnan vet verkligen hur man tar fängslande och vackra bilder! Min nya idol, utan tvekan.




















"Boy, no matter what we go through You step up I'll step up too"

2010-01-11 13:41:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag trött på att göra ett dumt DVD-omslag och jag tycker att jag är färdig, men det tycker inte Ted. Jag hatar måndagar som är långa som evigheter och sega. Nu ska vi i alla fall ha rast och sen textkommunikation. Tjoho! Ikväll ska jag klippa håret på min lillasyster, wish me luck!




.

"Let me drown in your laughter, let me die in your arms"

2010-01-10 23:12:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Om jag kunde så skulle jag ha förklarat hur mycket jag älskar dig här. Men mina känslor för dig är för stora för ord. Du är allt för mig, och det tror jag att du vet.




.

"Och tänk om vi inte gått i några vattenpölar som smala ben och kängor trampat i"

2010-01-10 22:38:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag jobbat kväll och det var mycket folk och jag var mycket trött och tiden gick mycket långsamt. Så det var en seg kväll, med andra ord. Imorgon är det dags för första hela skolveckan och den börjar hårt direkt med bokanalys på engelska och hela köret. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på någon riktigt bra film. Något i stil med The Notebook, kanske? Vi får se. God natt.




.

"Barabababaaaaa, I'm lovin' it!"

2010-01-10 14:30:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu glider jag till jobbeeeet, hejdå!




.

"Rah muh, Rah muh muh GaGa, ohh lala"

2010-01-10 13:53:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagens fest på Kuggnäs var grym och jag dansade i klackar tills fötterna blödde och det var längesen jag hade så roligt! Tänk då hur kul vi kommer ha på lördag! Nu på morgonen har jag myst med Dennis och pluggat på min jobbläxa så nu är jag redo för förhör! Off to work, pengar! I alla fall, tack alla för igår!


















.

Ha-ha-ha!

2010-01-09 16:42:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det finns tydligen ingen gräns för hur patetisk och egotrippad man kan vara. Här kan man verkligen prata om att tro att man är något fast man bara är patetisk. Herregud.


.

"Livet är ett discoooooooooo"

2010-01-09 10:33:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade vi ett grymt äventyr ute i Tystberga med bra folk, mycket skratt och en gnutta alkohol. Lyckad kväll men idag känner jag mig lite sliten. Bilderna kommer senare. Dennis ligger och sover i min säng och jag ska snart iväg till jobbet. Ikväll är det Kuggnäs som gäller! Hoppas på en lika bra kväll där.


Jag och världens bästa tjejer!

.

"Jag gillar Liza // Dennis <3 "

2010-01-08 17:44:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Andra skoldagen slut och nu ska jag och Dennsipennsi hoppa in i duschen och göra oss klara för en chillkväll hos Johanna Nilsson i Tystberga. Hoppas på en bra kväll och natt!




.

"Sleep tight, dream sweet and remember"

2010-01-07 21:06:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är den första skoldagen avklarad och jag fick ett klockrent VG på mitt historiaprov vilket är ENORMT! Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med min pojkvän hemma hos mig och nu ska vi krypa ner i sängen och somna till Final Destination. God natt på er!




.

"Back to school, living the life"

2010-01-07 12:57:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaha, då var det dags för skolan igen och nu sitter jag här på Folkets Hus och nördar facebook med mina vänner. Jag hoppas på at få sluta tidigare idag så att jag kan komma hem och få mysa med Dennis igen. Nu är det dags för dubbelpass i svenska, tjoho vad roligt!




.

"Det ska alltid vara vi, det kommer att gå bra. Kommer aldrig släppa dig, det ska vara du och jag"

2010-01-06 12:40:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har precis plockat i ordning, dammsugit mitt rum, duschat och sminkat mig. Allting känns bra, jag är ledig och Dennis kommer hit när som helst! Vi ska spela Lego Batman och mysa till tusen och njuta av sista lovdagen. Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hemma hos Elin och det kommer nog bli bra.


.

"Vad är det för dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag - HURRA!"

2010-01-06 00:59:54 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för idag blir min älskade vän Elin Ahlin 18 år och det är något extra! Den här bilden är tagen på skolavslutningen i 8:an. Det var sommar och varm, vi hade ett helt sommarlov framför oss och visste ingenting om framtiden. Du är en av mina närmaste vänner trots att vi inte ses lika ofta som vi borde, men jag vet att jag alltid kan lita på dig och jag kommer ställa upp för dig till slutet, Elin gumman! Grattis på 18-årsdagen, min trogna vän. Om mindre än 13 veckor gör jag dig sällskap på krogen! Jag älskar dig! <3





.

"Smile. Tomorrow is another day"

2010-01-06 00:55:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag hemma efter en tuff kväll på jobbet med skrikande galningar, en busslast och en halvtimmes övertid men vad gör man inte för lönen? Dagen har varit bra men kvällen blir ensam eftersom inte Dennis är här hos mig inatt. Jag kan däremot se fram emot att han kommer hit tidigt imorgon och ska spendera dagen med mig! Nu ska jag dejta kudden och drömma om min pojke! God natt.


foto: självutlösaren  |  modell: jag


.

"Jag kan leva var som helst, om vi finns där tillsammans"

2010-01-05 16:17:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lägenhetsvisning, shopping, TV-spelande och fruktsallad - behöver jag säga mer än att gårdagen var toppen? Jag spenderar all min lediga tid med Dennis och allt är så perfek! Idag har vi bara slöat framför xboxet hela dagen och nu ska jag snart kila iväg till jobbet.






.

"Jag kan sitta flera timmar, jag kan gå igenom allt"

2010-01-03 21:07:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Om en timme ska jag göra något som jag inte gjort på över en månad. Jag ska åka till Dennis och just nu känns det bara som att jag vill lägga mig och gråta istället. Jag ska inte skriva mer nu, men jag ska bara tillägga hur patetiskt jag tycker att det är att vilja slå folk som inte ens har gjort någonting fel. Ett litet PS där bara, men visserligen är ju en del folk patetiska rakt egenom så.



.

Mitt 2009

2010-01-02 22:53:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, det gjorde jag, säkert väldigt många saker
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inget nyårslöfte förra året
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men nästa år så!
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack för det!
5. Vilka länder besökte du?
Lanzarote (Kanarieöarna, Spanien)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Inte vad jag kan komma på just nu
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
det är många!  


2 april personalfest på Tellus med mina galet bra jobbarkompisa från McDonald's. Det var en grym kväll med mycket skratt, dans och alkohol och en tuff skoldag dagen därpå!


4 maj grillkväll hemma hos Hampus i Bergshammar med ”familjen”. Det blev en storts reunion med alla vänner från våra år på högstadiet och det var hur bra som helst!


10 augusti jag och Linnea begav oss ut i Nyköping med kamera och stativ och fick mycket fina bilder! Det var sommar och varmt och vi skrattade och hade kul!


16  augusti vi packade in oss I bilar och drog iväg på The Voice-festivalen i Stockholm, där vi blev attackerade med tårgasbomb, låste in bilen i ett garage och tappade bort oss på vägen hem.


17 september jag och Dennis förlovade oss och det var en helt oförglömlig dag! Jag älskar dig.


22 november dansshow på Culturum med världens bästa dansgrupp Move Yá!


12 december Lars Winnerbäcks konsert på Cloetta Center i Linköping med mamma, Sara och moster Karin.

8. Vad var din största framgång 2009?
Jag började dansa Street Dance i dansgruppen Move Yá och hittade därmed någonting som jag verkligen brinner för! Jag har skaffat många nya vänner och kommit på hur otroligt nöjd jag är med mitt val av gymnasielinje och hur mycket jag trivs i skolan. Min familj och jag tog ett stort steg och flyttade från en stor villa i Bergshammar till en lägenhet mitt i stan, men det blev väldigt bra. Jag har litat på någon som egentligen inte förtjänar det och ändå ger jag det en chans, det är jag stolt över!
9. Största misstaget?
Jag fick inse att människor inte alltid är vad man tror att de ska vara, och att även den som står dig närmast kan ljuga och svika.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är, som tur är, aldrig speciellt mycket sjuk, men mina brännskador från jobbet har varit oräkningsbara.
11. Bästa köpet?
förlovningsringarna!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Dennis! Och en hel del på kläder också (a)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att stå på scenen och dansa inför ett fullsatt Culturum två gånger på en dag gav en riktig adrenalinkick och många skratt! Dessutom bestämde jag mig för vem jag ska spendera mitt liv med, och det är klart att den vetskapen inger en stor glädje.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
”Get mama a house”!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare än förra året!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Det jag ville. Önskar att jag haft mer fria helger.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat!!
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i lägenheten med familjen, moster Karin, kusin Carolin och hennes fästman Peter.
19. Blev du kär i år?
Blev? Jag fortsatte vara!
20. Favoritprogram på TV?
Oj, jag tittar nästan aldrig på TV. Det får väl bli ”A Shot at Love” då ;)
21. Bästa boken du läste i år?
”Den Osynliga Bördan” som vi var tvungna att läsa från skolan, men den var faktiskt bra
22. Största musikaliska upptäckten?
MELISSA HORN!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En extern hårddisk!
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej, inte vad jag kommer ihåg
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Spenderade den med familjen och Dennis tror jag.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om jag hade kunnat göra vissa saker ogjorda skulle det ha varit felfritt.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Stil? Tjaa, mig själv? Eller jag vettefan.
29. Vad fick dig att må bra?
Mina otroligt underbara vänner och Dennis, min familj och dansen! Sen har jag ett stort tack till Lars Winnerbäck och hans musik som också hjälpt till en hel del!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Det var den lättaste frågan, Johnny Depp så klart!
31. Vem saknade du?
Morfar och en förlorad vän.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Min fina vän Line Vaegter från dansgruppen som har blivit en stor del i mitt liv och som betyder mycket!


"Det kunde ha varit nån annan, men det var jag"

2010-01-02 14:34:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter en lika seg morgon som vanligt nu på lovet är det dags att duscha och komma igång lite. Jag har inga planer för dagen så vi får se vad som händer. Dennis ska snart åka hem och då kommer jag sakna honom.




.

"När vi gick med förhoppningar som drömmar om stearinljus och varm choklad"

2010-01-01 22:50:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter att ha haft en riktig segardag med mitt livs kärlek är det dags för en kvällspromenad och sen ska vi krypa ner i sängen och mysa hela natten! Tack för en galet bra första dag på 2010, älskling! Du är bäst <3


En ny start, och det kommer bli bra!


.

"Happy New Year, No more champagne, And the fireworks are through"

2010-01-01 18:13:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen var riktigt G R Y M och vid tolvslaget stod jag mun mot mun med min Dennis Lahti och det var då exakt ett år sedan det blev han och jag igen. Vi lovade varandra att det här ska bli vårat bästa år någonsin och jag känner på mig att det kommer bli det också. Idag har jag och Dennis spenderat hela dagen i sängen med film, chips, ostbågar och pizza och det har varit perfekt! Gott nytt år på er, alla bra människor!




.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu