fem bedövningssprutor senare

2012-05-30 10:18:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag har precis varit på vårdcentralen och smärtsamt fått en glasbit utplockad ur hälen. Jag har haft den sen i fredags och har tagit mig igenom både dansuppvisning och krogkväll med den. Nu är den i alla fall äntligen borta och jag laddar för åtta timmars arbetsdag. 33 dagar kvar till flytten. Galet!


+

2012-05-28 23:25:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Exakt 14 dagar. Två veckor. Sedan. Som jag har väntat. Obeskrivligt. Oh. Du. Du behövs. Det kommer bli så bra.



en kväll senare

2012-05-28 23:25:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Idag insåg att jag faktiskt bara kommer att bo i det här rummet, det här huset, med den här familjen i drygt tre veckor till. Eftersom den sista veckan innan flytten kommer att spenderas i ett tält på Peace and Love. Den andra juli (dagen efter att jag kommer hem) får vi hämta ut nycklarna. Det som började som en vanlig rumstädning ikväll resulterade i fem packade flyttkartonger och ett väldigt mycket stökigare rum. Mitt sällskap var väldigt trevligt också. Nu är jag ännu mer exalterad och vill bara spola tiden.


that's how we do it

2012-05-28 12:37:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Uppvisningen på borggården gick väldigt bra och vi är nöjda allihopa! Fler bilder kommer så fort jag har laddat in dem. Den här har jag lånat av Fredrik Laitinen på facebook.

 


doing it again

2012-05-25 19:17:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Imorgon kör vi på dansuppvisning tillsammans med Nyköpings Free Running-grupp på borggården på Nyköpingshus. Så om du har vägarna förbi där, tveka inte att titta!

16.00
20 kr.


klockan sex på morgonen

2012-05-24 13:54:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag åkte till en öppning med solen i ögonen. Jag slutade tidigt och satt i solen på baksidan. Jag funderade över livet och framtiden. Är deprimerad över att inte jag får ta studenten igen. Jag längtar efter ett nytt jobb och arbetar på mitt cv. Jag inväntar en långhelg med strålande väder och det ger mig ett stort leende inuti.

 

 


en dagdrömmande längtan

2012-05-22 09:52:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är 41 dagar kvar och jag kan snart inte vänta längre!


mitt i natten

2012-05-19 19:34:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Min arbetsdag igår var sådär. Stämplade ut klockan 03.34, såg soluppgången på vägen hem och somnade omkring sex på morgonen. Nu kör vi igen och jag hoppas på en lugnare kväll.

 


when you do it for me

2012-05-17 22:12:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag älskar att vara nära till tårar för att jag är så lycklig!


kommentarsvar; hår

2012-05-15 20:24:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick en kommentar angående mitt inlägg om mitt hår med en fråga om vilket shampoo och balsam jag använder, så jag tänkte att jag skulle berätta lite om mina hårprodukter.


Först och främst tvättar jag håret med shampoo och balsar från Body Shop. Det är ett lite dyrare alternativ (en flaska kostar lite drygt en hundring), men för mig är det helt klart värt det. Shampoot löddrar inte och är därför skonsamt mot håret. Det luktar gott och gör håret luftigt och lätt att borsta ut när det har torkat.


Nu har jag dessutom varierat med användning av ett shampoo och balsar för brunetter från PHC (enbart för att försöka hålla mitt olikfärgade hår så brunt som möjligt utan att färga det). Det är två produkter som jag rekomenderar enormt då de är dryga och därför räcker länge. De kostar omkring 60-70 kr på Åhléns och likande affärer. De luktar dessutom underbart gott. Precis som en chokladgodis ur Paradisasken. Jag står seriöst och luktar på den i säkert en halvminut innan jag har i det.


Efter varje dusch har jag i ett väldigt prisvärt värmeskydd från Uniq One. Det kostar också drygt en hundralapp och sen jag började med det tror jag inte att jag kan leva utan det. Det gör håret lent, väldoftande och otroligt lätt att borsta ut även när det är blött (trots att det inte ska rekomenderas, men ibland har man inget val.)


Jag äter dessutom dessa B-vitamintabletter två gånger om dagen. Dessa är bra för både hår och naglar. Ni som vill läsa mer om b-vitaminer kan ta en titt här.


a smile is the best possible makeup

2012-05-14 16:37:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Bästa, finaste föräldrar.

fem månaders förlängning

2012-05-13 13:14:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Ni som känner mig vet hur mycket jag sliter med att få långt hår. Jag har slutat helt med plattång och färgning, använder bara riktigt bra shampoo och balsam och knaprar b-vitaminer varje dag. Fram tills igår har jag inte insett att det faktiskt har gett resultat. På nästan exakt fem månader har mitt hår vuxit nästan en hel decimeter (hår växer ungefär en centimeter per månad i vanliga fall). Så nu fick jag lite mer motivation och ork att fortsätta. Det enda jag är riktigt trött på nu är hårfärgen....


DQ

2012-05-13 13:02:30 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




Förutom att han som skötte musiken hade för lågt ljud i början så blev det väldigt bra och jag är nöjd, nöjd, nöjd!

dance baby, dance, dance, dance!

2012-05-12 20:45:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Dansuppvisning med bästa DQ! Imorgon ska jag visa på film, men nu blir det lite 20-årsfirande med gamla goa vänner från förr. Ha en grym lördag, hörrni!


friday beauti

2012-05-11 18:30:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..






Jag gjorde nyss min pojkvän lite fredagsfin i håret, hihi.

lite muskler sådär

2012-05-11 13:39:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag är det exakt en månad kvar till fullständig lycka.
Det är dessutom 45 dagar till Peace and Love och 53 dagar till flytt så jag kan lova att jag vill att tiden ska gå nu.

Idag har jag avverkat en powerwalk på nästan 4 km och en timme på gymmet och klockan är fortfarande bara ett! Så ikväll kan jag med gott samvete förtära lite alkohol. Jag är ju lite biff nu för tiden så. Nejdå, men photoshop är kul!

bounce, twerk, show me a little work!

2012-05-10 23:03:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..






Eftersom vi har dansuppvisning nu i helgen så körde jag på ett spontant litet träningspass med bästa DQ ikväll! Ni som har vägarna förbi stora torget i Nyköping kl 12.00 eller 13.20 på lördag den 12 maj har tur för då visar vi hur man dansar! Jag har målat naglarna idag och inlett långhelgen med ett glas vin och Desperate Housewives så jag kryper nöjd ner i sängen och laddar för ett gymbesök imorgon förmiddag.

onsdagshandling

2012-05-09 21:16:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hihi, jag gjorde precis lite skojsig internetshopping på cdon.com.

klippetiklipp

2012-05-09 20:15:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Både Oskar och jag är nöjda över resultatet efter att han blev den sjunde personen som vågat lägga sitt hår i mina händer.

regnbågsfärgad himmel och vattenpölar

2012-05-08 22:32:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Två lediga dagar i solsken tillsammans med ljuset i mitt liv.

about me

2012-05-07 19:28:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Jag är usel på att laga mat. Jag har gjort spaghetti och köttfärssås en gång och det är så avancerat som det någonsin har blivit. Jag dansar när jag duschar. Ja, det är faktiskt sant. Vanliga människor sjunger i duschen men jag dansar. Jag har ticks och måste verkligen vicka på öronen ibland. Jag har två helt olika klädstilar. Det kan ta mig flera minuter att bara välja vilken sorts klädstil jag ska ha en dag. Jag gråter jättelätt. Och det gäller allt. Till filmer, böcker, brev och bilder, you name it! Jag får en klump i halsen när jag läser dödsannonser för folk jag inte ens kände. Jag har nog skickat sms till Dennis mer än 10 ggr så många gånger som jag har ringt honom. Min passion för rödvin är stor. Jag tycker att det är roligt att städa mitt rum, men det är sällan jag orkar städa klart.

 

Jag kan massor med ”gamla ord”. Det värsta är att jag ibland använder dem också och ingen av mina vänner förstår vad jag menar. Framförallt Dennis tycker att jag pratar som en pensionär ibland. Varje dag säger jag att jag ska sluta äta onyttiga saker. Jag är beroende av serier. Jag har en egen extern hårddisk för alla serier som jag följer. Jag tror att jag skulle tappa all min livsglädje om the Vampire Diaries slutade sändas. Jag älskar gammal musik. Framförallt riktigt gamla 40-och 50-talslåtar. Väldigt få av mina vänner delar denna kärlek…

 

Jag kan äta hur mycket chips/ostbågar/popcorn och liknande som helst! Jag tycker att det är roligt att trycka finnar. Det finns ingenting bättre än mjukiskläder. Jag önskar att alla kunde ha det jämt. Jag har aldrig någonsin haft en bästis. Förutom nu då, nu har jag ju Dennis. Jag hatar att sova länge. Det innebär att hela dagen är borta och jag hatar att slösa bort tid på att sova. Jag hatar att slösa bort tid över huvudtaget. Jag tycker inte om att vara ensam. Jag tittar mycket på film med Dennis men jag har inte sett sådana filmer som ”alla har sett” som t.ex. Star Wars, Batman, James Bond, Gudfadern, Matrix (jo, jag har faktiskt sett lite av den första) osv. Jag vill slå alla som särskriver ord. Det är det värsta jag vet och jag vägrar läsa klart texter som har för många särskrivningar. Jag har massor med nagellack men jag använde de aldrig eftersom jag inte får ha det på jobbet så därför står de och torkar. Jag älskar min systemkamera och jag tar massor med kort med den. Nackdelen är att jag är så dålig på att lägga in dem i datorn så jag använder majoritet dåliga mobilbilder (det ska jag ändra på, not to self!)

 

Jag har väldigt svårt att lita på folk. Dock finns det de vars händer jag skulle lägga mitt liv i. Jag pratar alltid känslor med folk när jag är full. Jag skelar väldigt mycket då också. Jag vet ingenting jag är mer beroende av än musik. Jag äter alltid samma pizza – Capricciosa. Jag är en kvällsmänniska. Om jag var tvungen att välja mellan sex och mat så skulle jag välja mat. Jag tycker att det bästa sättet att vakna är av att få solen i ögonen. Jag är otroligt trött på min hårfärg. Jag umgås hellre med killar än tjejer. Jag är stressad över framtiden. Jag har ett vinställ i rummet som är fullt av tomma vinflaskor. Jag har inte hållit liv i en blomma längre än två veckor. Min mamma tar hand om de som står i mitt rum. De bästa Disneyfilmerna är Toy Story, Lejonkungen och Tarzan. Ibland får jag för mig att jag kan sjunga. Jag har väldigt lätt för att memorera sångtexter och repliker ur filmer. Ibland blir jag arg när folk sjunger eller säger fel. Och jag rättar dem oftast… Jag är väldigt lätt att imponera på. Ibland hoppar jag i sängen. Jag älskar överraskningar. Jag skriker åt folk när jag kör bil. Och sjunger. Jag äger massor med högklackade skor men jag kan aldrig hitta en situation att ha dem i. 90% av mina krogbesök görs i platta, bekväma dansskor. Jag är väldigt dålig på att ljuga. Jag har en hemlighet just nu som väldigt få människor vet om. Det tog mig flera dagar att göra den här listan.


dansinspiration

2012-05-07 11:45:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Tänkte att jag skulle bjuda på lite dansinspiration. Den 5 maj var jag och filmade
Lisa och Huyens dansuppvisning på Culturum och deras avslutningsnummer som Huyen
har koreograferat var riktigt grymt!

dance 'til dawn

2012-05-07 11:43:17 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..




Den 29 april hade jag uppvisning med min gryma dansgrupp DQ! Det gick helt okej, men
förhoppningsvis gör vi ännu bättre ifrån oss den 12 maj när vi har nästa show på Laxens dag här
i Nyköping.

många ord om många saker

2012-05-07 11:29:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Till att börja med måste jag be om ursäkt för all den tråkiga mobiluppdateringen på sista tiden. I övrigt har jag väldigt fullt upp hela tiden och har aldrig tid för datorn. Då blir det snabba koll i telefonen på vägen till och från saker och ting. Jag fick ett mail av en tjej som bad mig skriva ner massor med onödigt fakta om mig själv så jag jobbar lite på en sån lista emellanåt när jag kommer på saker jag gör och tycker. Förra helgen dansade jag hela natten med Lisa och Issa på Mike's och det såg ut ungefär som på bilderna. Det här är två brudar som verkligen har kommit att betyda massor för mig. I övrigt knarkar jag Zeldas sommarblandning på spotify och längtar tills värmen kommer på riktigt. Jag överlevde precis min första helg som öppningsansvarig på jobbet och har nu äntligen två dagar ledigt. Det här blev ett väldigt långt inlägg och i fortsättningen ska jag försöka vara bättre på att göra kortare och oftare.

hamndebut

2012-05-03 16:01:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag gjorde årets hamndebut med Dennis och hans vänner igår i ungefär 20 plusgrader, shorts och linne. Hela dagen var underbar och det kändes skönt med lite livsglädje av solskenet.


ledig dag i sol

2012-05-02 10:33:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är en liten gnutta lycklig över att det här vädret är det som möter mig på min lediga dag!


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu