we will write wild west with water

2011-03-31 14:58:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Ikväll ska jag dansa i boots, skjorta och snusnäsduk med vänner och alkohol och det blir nog fint som bara den. Men finast blir det nog med klassförfest här innan. Faktiskt. Bilden är från förra studentfesten.



.

oooh freeeeak out

2011-03-30 22:17:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Dansträningen i tisdags. Nu väntar en helg fylld med dans, och det betyder tummen upp för min del.



.

tut i solen

2011-03-30 16:31:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Har precis haft veckans första skoldag såhär på en onsdag, helt okej. Nu väntar kalas för mig och Dennis två äldre syskon i Stigtomta, men Dennis jobbar så jag åker själv dit. Kvällen kommer fyllas med plugg, hoppas jag. Religionsprov imorgon... Solen lyser i alla fall. Och det är ganska varmt. I slutet av nästa vecka får jag min studentmössa. Ja.



.

skin som den sol du är

2011-03-29 17:50:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..







Studentklänningen satt perfekt och jag älskar den! Nu fattas bara mössan och sedan är min studentoutfit komplett. 72 dagar kvar nu, snart snart snart!



.

en kamera och ljus

2011-03-29 16:25:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Jag och Johanna Bengtsson lekte med en kamera, en extern blixt och lite solljus så här på tisdagseftermiddagen. Och min studentklänning har kommit så nu ska jag rusa hem och prova, prova, prova!



.


några dagar i bilder

2011-03-29 12:08:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



I torsdags vaknade jag hemma hos Dennis med en stor sol i ansiktet. Jag älskar våren.



Det var med en väldigt snygg bild på mig i Katchup (McDonald's egen tidning) och det känns ju kul att alla McDonald'sarbetare i hela Sverige ser den här.


Jag skottade ännu mer snö och nu är största delen av tomten snöfri.


Jag och Maja jobbade 9 timmar på löningslördagen och blev ansiktsmålade (jag har ingen gul färg eftersom jag stog i köket och det rinner bara av värmen). Här har vi rast tillsammans och sitter ute i solen och njuter.


Eftersom vi slet så hårt så förtjänade vi ett glas vin till Earth Hour efterråt.



Söndagkvällen spenderades på OT och McEwans med fint folk och öl.



Tisdagen bjöd på mer snö. Kul.



.

we gotta live like we're dying

2011-03-29 11:58:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Igår var jag ledig eftersom min enda lektion på dagen var inställd. Jag spenderade då hela dagen på badhuset med Dennis och Robert och sen åt vi pizza. På grund av all simning så var jag helt slut på dansträningen (som jag dessutom höll på att komma för sent till) och självklart körde vi styrka i evigheter då. På kvällen när jag kom hem överraskade Dennis mig med tända ljus, chips, dipp och filmkväll och vi låg vakna halva natten. Hur mysigt som helst! Idag har jag extrem träningsvärk i magen och sovmorgon till 14.10, och jag kan leva med det. Snart kommer Johanna hit på lunch innan skolan.



.

fula, fina, filuriga. fjantigt fint.

2011-03-24 22:18:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Det är alltid lika kul att titta på bilder på Dennis dator för jag hittar alltid massa nya, fula bilder.


Jag hittade alldeles nyss studentklänningen i mina drömmar och den ska klickas hem first thing in the morning! Nu är jag hos Dennis och myser. Klänningen tänker jag inte visa förrän jag har fått hem den och vet att den passar. Nu behöver jag en god natts sömn i armarna på världens finaste pojke.



.

det finns en tätort på en slätt. ett kyrktorn sträcker sig mot himlen.

2011-03-23 20:48:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har du en plats där jag kan vila?
Ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån.
Ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån.

En dag lämnade jag allt.
Man kunde låta tiden vara.
Det känns som andra sidan jorden
.





Jag har alltid älskat fönster. Lugn och ro. Stillsamhet. Utsikt, tankar, spekulationer. Jag undrar så mycket vad alla andra gör. Jag älskar att se hur årstiderna förändrar utsikten. Hur ljuset förändras. och människorna. Allt. Våren är här. Det är fint. Men fönster är vackrast på vintern. Med alla ljus. Och kylan utanför.



.

straight from the top of my dome

2011-03-23 16:32:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår på dansen så gjorde vi om slutet på Freestyler och filmade den. Tyvärr försvinner helheten i dansen eftersom inte alla syns, men jag ska visa den någon gång.



.

you can hear the whistle blow five hundred miles

2011-03-23 16:25:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Foto: jag     |    Modell: Linn Flisell

Idag gjorde vi ett Facebook-evenemang för att locka fler tjejer till vår fotografering. Och det blev verkligen populärt och vi har nog redan fler anmälda än vi behöver så det känns jätteroligt! Nu ska jag stoppa något i magen och dra iväg till gymmet för träning och solning.



.

klicka på bilden för att komma till tävlingen

2011-03-23 16:21:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Igår hade jag besöksrekord, verkligen roligt! Hoppas några av er stannar. Nu har jag bestämt mig för att vara med i Ellinors tävling där man kan vinna ett valfritt porträtt ritat av henne. Gå in och tävla ni också, det är verkligen något man vill vinna!



.

stad i ljus. solljus.

2011-03-22 16:27:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Om jag vore Ronja Rövardotter skulle jag göra mitt vårskrik idag.



.


fotolektion i nyköping en solig tisdag

2011-03-22 16:08:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






En tisdageftermiddag skulle vi fotografera olika sorters människor. Bland annat
1. motionärer
2. student - Maja Anderberg
3. konstnär - Ellinor Jansson
4. hundägare - Jesper Kinell
5. rökare - Johanna Nilsson



.


'til the walls are goin' up in smoke with all our memories

2011-03-21 23:54:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Kvällens dansträning innehöll lite eget koreograferande i grupp, och det var faktiskt väldigt kul att få lära sig att skapa själv också. Efter en lång stund i bastun väntar min One Piece, chips och Step Up 3.

Jag såg förresten precis att min vän Ellinor som driver bloggen Lär dig teckna har lagt upp bilden hon ritade på mig för längesen och länkat hit, roligt. För er som är intresserade så ser bilden på mig som hon har ritat av ut så här.


(Klickbara)




.

standin' on the other side

2011-03-21 23:38:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Två olika ljustestningar i studion med mig framför och Johanna Nilson bakom kameran. Tyvärr får jag ju inte lägga upp bilderna från fotograferingen av tjejerna i onsdags, men det blev väldigt lyckade bilder i alla fall.



.

bittersweet taste of spring

2011-03-21 18:55:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Idag fyndade jag två par tygskor för 99:-/styck på rea på Ica Maxi. Ett par våriga och ett par som jag ska dansa i. Efter maten satt jag framför brasan med pappa en stund och det var fint det. Idag var det lite vår ute en stund mitt på dagen. Igår planerade jag och Angelica en Ölandsresa i sommar. Nu vill jag ta studenten.



.

kommentarsvar

2011-03-21 11:43:49 / 9 kommentarer kommentera inlägget?..


Lina skrev en kommentar som såg ut så här:
"Hejsan! Jag undrar om du inte kan berätta lite om din väg till att ta körkortet?! :D

Hur lång tid tog det för dig från att du började med det tills att du fick det? La du ned mycket tid på teorin under din fritid?


/Lina"

Hej Lina! Självklart kan jag göra det. Jag började övningsköra någon gång på våren 2010 och då skrev jag också in mig på körskolan. Jag fick ett paket med 10 körlektioner, halkan, riskettan och teorin när jag fyllde 18. jag tog ungefär en två körlektioner i månaden och arbetade mycket med teorin emellan och körde hemma nästan varje dag. Jag satte upp två personliga mål:
1. jag ska ha körkort före min kompis Maja
2. jag ska ha körkort innan året är slut

Den 18 oktober fick jag dessutom, väldigt oväntat, en bil av min pappa!! Och det gav mig en riktig morot och jag slet som ett djur med teorin. Den 2 december hade jag uppskrivning och det gick galant, jag fick 55 poäng (man måste ha 52 för att vara godkänd). En vecka senare hade jag uppkörning och det gick mindre bra, han tyckte att jag hade för dålig uppsikt bakåt så jag klarade det inte. Då bokade jag en ny uppkörning och fick tid den 13 januari. Den körningen gick jättebra förutom att jag gjorde ett slarvfel och missade en högerregel, vilket gjorde att jag inte klarade det då heller. Nu hade jag två veckor kvar att klara uppkörningen på innan giltighetstiden för skrivningen gick ut (vilket betyder att jag måste göra om den) så jag fick panik eftersom det brukar vara omöjligta att få uppkörningstid snabbt, men jag ringde till trafikverket och fick en redan veckan efter, den 20 januari.

Den här gången gick det felfritt och jag fick pappret i handen som bevisade att jag hade körkort. I och med att jag fick köra upp tre gånger så gick det åt väldigt mycket pengar, men jag är så otroligt lycklig att jag har det nu och att allting är över.

Hoppas att det var ett tillräckligt bra svar, undrar du något mer är det bara att fråga.









.

en helg i mobilbilder

2011-03-20 18:52:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..










Min helg har varit helt underbar. I torsdags firade jag och Dennis 3,5 år tillsammans med en mysig vin-och-filmkväll på fredagen. Lördagen spenderade jag på jobbet fram till 16, och efter det hade jag en alkoholkväll med fina vänner. Idag åt jag frukost på balkongen och solade benen i 28 plusgrader! Sedan skottade jag och Dennis bort en snöhög som var lika hög som häcken och spred ut den över parkeringen - skynda dig hit våren!



.

when everything feels like the movies, yeah, you bleed just to know you're alive

2011-03-15 17:33:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..






Idag har det varit vår på riktigt och jag har storstädat mitt rum med vidöppet fönster. Humöret stiger varje dag i takt med plusgraderna och solen. Åh, vad jag mår bra just nu.



.

när det är varmt

2011-03-14 21:16:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag har jag haft en rolig dansträning som höjde mitt humör betydligt. Nu ska jag titta på ett avsnitt av One Tree Hill och vänta på att Dennis ska komma hit och basta med mig.



.

trodde jag, ja

2011-03-14 15:51:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Det är inte konstigt att man inte blir förvånad. Jag åkte ner till Expert för att hämta min telefon efter skolan och självklart så har den inte kommit. Den KANSKE kommer på torsdag, om jag har tur. Sånt här gör mig så irriterad. Nu ska jag fixa med mitt fotoalbum, äta choklad, dricka Redbull och försöka bli på bättre humör.



.

allt som behövs är en natt

2011-03-13 20:22:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Nu har jag jobbat hela dagarna hela helgen och mina fötter tar kål på mig. Det ska bli underbart att krypa ner bredvid Dennis och mysa framför en film. Imorgon har jag oförskämt lång sovmorgon och sen ska jag hämta min nya mobil.



.

jaghatarattkommapårubriker.se

2011-03-11 21:48:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Efter lite filurande med mitt hyllningstal till Me08 är det klart att hållas på champangefrukosten på studentdagen. Nu väntar American Pie på TV och sen ska jag ut och köra lite taxi. Jag har dessutom The Adjustement Bureau på G för ikväll.



.

fint, nyktert och morgondag

2011-03-11 19:09:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår spenderade jag kvällen med söta Line och det var fint som alltid. Idag är jag nykter och ska hämta mamma i Stigtoma inatt och imorgon väntar en heldag med jobb.



.

att byta ut en bästa vän

2011-03-10 20:59:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..







Jag har levt med den här telefonen i flera år nu och den har varit guld! Tyvärr har den varit med om mycket och som ni kanske ser så är det inte långt kvar tills den går av (tack vare att Dennis hade den i fickan på skumpartyt och atackerade Krille i skummet) och idag beställde jag en vit HTC Desire som jag får på måndag och det ser jag verkligen fram emot!





.

I'd walk a 100 miles for you

2011-03-10 18:20:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Jag och Line på nyårsafton 2009-2010

Just nu är den här grymt söta bruden här och det händer alldeles för sällan, så nu ska jag ta vara på tillfället och snacka så mycket skit vi bara kan!



.

Run Dem Weh'

2011-03-09 17:32:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Äntligen har det blivit ordning på min blogg så nu kan jag lägga upp videoklipp igen. Här är dansen som vi körde i måndags. Förhoppningsvis kommer tisdagens träning också upp snart.



.

hur mycket jag vill för ingenting

2011-03-09 17:26:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Det blev inget mobilköp idag, vi skjuter upp det till imorgon istället. Ikväll ska jag åka till Dennis och förhoppningsvis ska vi en sväng till gymmet. Jag behöver träna bort lite träningsvärk från mina tre dansträningar och om jag har tur får jag sola också. Gratis, obegränsad solning säger man ju inte direkt nej till.



.

grafisk kommunikation, skivomslag

2011-03-09 15:25:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev jag klar med mitt otroligt välarbetade skivomslag till mina vänner Ellinor och Majas skiva. Jag tycker inte om Illustrator och det gör allt det kan för att arbeta emot mig. Men nu är jag i alla fall färdig. Idag lutar det åt att köpa en ny mobil med mamma.

(tillägg: jag märkte att jag hade stavat fel på "Better")

 

.


if only you could see the way you shine

2011-03-07 21:33:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Måndag och det betyder dansträning igen. Och likadant imorgon. Jag älskar att imorgon blir den tredje dansträningen i rad och jag kan verkligen inte få nog! Förhoppningsvis länkar jag ett videoklipp från idag imorgon. Snart kommer Dennis hit och då väntar dusch och en liten kärleksfilm som jag har bestämt att vi ska titta på, men det vet han inte om än.



.

fjortonde bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

2011-03-07 11:43:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Linda, jag och Johanna i mitt badrum, 2007
Jag hade långt, brunt hår och vita jeans. Jag var 15 år och en riktig fjortis. Jag spenderade alla mina dagar med de här två tjejerna och kunde inte önska mig något annat. Nu saknar jag den tiden.



.

LIKE YOUR ASS HAD THE HICCUPS

2011-03-07 11:16:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Av någon konstig anledning så går det inte att lägga upp filmklipp här på bloggen, men klicka på bilden för att få se hela mixen från gårdagens dansträning.



.

existens eller inte, övermänniska?

2011-03-06 21:04:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Efter tre timmar framför den här otroligt långtråkiga och skitsvåra filosofiuppgiften är jag äntligen nöjd och har skickat in det. Nu ska jag äta någonting och spendera resten av kvällen i sängen med Vampire Diaries.



.

sol, plastblomma & dans

2011-03-06 15:00:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Idag är det vår på riktigt. Jag körde bil med nedvevad ruta och solglasögon idag. Allting känns bra just nu. Jag har köpt nya jeans och mamma har köpt en plastblomma till mitt rum eftersom jag har haft ihjäl två stycken nu. Jag kom precis hem från två timmars dansträning och snart väntar en fika på stan med Nisse.


.

trettonde bilden: Du och någon klasskompis.

2011-03-06 14:51:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Robert Lindell,
klasskompis.
En av alla de som ingår i älskade Me08b.



.

dagen efter fylld med plugg

2011-03-05 18:21:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag hatar filosofi. Just nu sitter jag och försöker komma igång med min uppsats om existensfilosofin, men jag har suttit här i över en halvtimme och fått ner 5 meningar. Dessutom blir jag bombad med sms av alla mina vänner som vill hitta på något ikväll, men jag vet inte vad jag känner för. Nu väntar ett avsnitt av Vampire Diaries och sen lite middag.



.

tolfte bilden: En bild på din vardag.

2011-03-03 14:57:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Johanna Nilsson, Maja Anderberg, (jag), Johanna Bengtsson och Ellinor Jansson, bästa vänner.
Det är de som förgyller min vardag och gör att jag orkar gå till skolan.



.

jag har solen i ögonen

2011-03-03 14:46:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Det är vårväder och mitt humör strålar ikapp med solen! Idag ska jag köra lite taxi och bland annat skjutsa min lillasyster till McDonald's på arbetsintervju.



.

LIKE YOUR ASS HAD THE HICCUPS

2011-03-03 14:40:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dansträningen i tisdags var grym och jag längtar till nästa vecka när vi ska fortsätta på den här koreografin.
Här är en ihopmixad video från träningen som Elvira har gjort.



.

when all you can do is look back and smile

2011-03-02 22:40:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..











Efter en städkväll hemma hittade jag massor med gamla CD-skivor märkta med "Bilder - Liza" och nu har jag haft en liten nostalgitripp tillbaka till högstadiet och början av gymnasiet. Guld! (Och ja, jag var en riktigt stor fjortis när jag var yngre!)



.

tankar och ett hundra dagar

2011-03-02 01:32:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Min vän Linnea när hon tog studenten i somras.

Nattankar och den här låten. Drömmar, tankar, känslor. Jag önskar att Maja vore vaken, men hon sover nog sedan länge. Klockan är snart halv två. Jag har hamnat i "jag vill inte sova"-känsla. Det händer ofta nu. Jag vill inte missa tillfällen att tänka. Allt djupare. Längtar till helg. Nu är klockan över tolv och det är onsdagen den 2 mars. Det betyder att det är 100 dagar kvar tills jag får ta på mig mössan och springa ut. Snart är det min tur. Snart.



.

oh father, my father

2011-03-02 01:01:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag har haft en supermysig vinkväll med världens bästaste pappa ikväll. Det hör inte till det vanligaste, men det var riktigt fint!



.

elfte bilden: En person du kan berätta allt för.

2011-03-01 15:37:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Kristoffer Hast, bästa vän.
Min allra äldsta och käraste vän som alltid finns där när jag behöver honom som mest.



.


tionde bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

2011-03-01 15:32:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Linnea Andersson, vän.
Min vän sedan ungefär 3 år tillbaka.

.


now I'm home alone smoking cigaretts

2011-03-01 13:29:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag är det den första mars. Borde inte det betyda att det är vår snart? Jag vill kunna sitta ute. Röka. Dricka öl. Få bruna ben. Kisa mot solen. Åka och bada. Jag vill. Vill. Vill! Men en blick ut genom fönstret säger annorlunda. Nu tycker jag att det räcker.

Åh, sommarlåt.


.

nionde bilden: Någon i din släkt.

2011-03-01 12:44:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Kerstin Johansson, farmor.
Den enda av mina mor-och-farföräldrar som jag har kvar/träffar, vilket värderas högt.



.

when the snow goes back to rain

2011-03-01 12:35:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Gammal bild från när vi bodde i lägenheten.

Jag skulle ha börjat 10 idag, men av någon anledning lyckades jag sova mig igenom alarmet, 5 sms och 3 samtal. Snacka om trött tjej! Nu ska jag i alla fall få i mig lite frukost och kila iväg till min fotolektion.



.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu