can't help it if you're kick-ass

2012-07-31 16:12:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I lördags hade jag världens finaste dag och kväll med världens finaste tjejer.
 

med näsan bland sidorna

2012-07-30 18:36:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Och så var den sista semesterveckan inledd. Det är måndag och jag har spenderat hela dagen med näsan i boken. Förra veckan började jag läsa om den underbara serien "Sagan om Isfolket" av Margit Sandemo och nu är jag lika fast som förra gången. Oh, så jag älskar att bli slukad av en riktigt bra bok.

Status just nu: 2 / 47 böcker lästa.
 

ditt. mitt. vårat. H E M.

2012-07-27 18:12:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Efter mycket om och men har jag tagit mig ur min nyinflyttade bubbla och börjat ha ett liv igen. Nu har vi snart bott en månad och jag har hållt alla blommor vid liv (omg omg omg!!) Det börjar bli ordning och reda på det mesta, allting rullar på och jag ler. Otroligt ofta. Nästan hela tiden. Sist jag hade den här enorma livsglädjen var förra våren, när studenten stod för dörren. Nu tror jag att det är själva livet som lockar. I ett år stod jag still utan någonting att riktigt le åt. Nu är jag glad. Lättad. Lugn. Och kär. Kan det vara så att livet öppnar sina armar och visar mig hur framtiden kommer att se ut? I så fall kan jag inte annat än att le brett tillbaka som tack.
 
 

bättre sent än aldrig

2012-07-19 16:42:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag hade en underbar vecka i Borlänge med regn, tappad röst, tält, sol, alkohol, extas och livsglädje. Nu kommer bilderna, bättre sent än aldrig, right?
 

the sea

2012-07-16 23:09:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen har jag semester och att spendera den första dagen av de efterlängtade tre veckorna på havet med fina människor är inte helt fel! 

 


två och en halv vecka senare....

2012-07-07 17:22:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jadå, jag lever. Men jag lever i en röra av heltidsarbeta, hostfyllda nätter utan sömn, uppackning och planering. Imorgon far vi i alla fall till IKEA och kör med alldeles för många tusenlappar och efter det ska jag visa lite ordentliga bilder på hur vi bor. Jag har lite bilder på telefonen som jag ska slänga upp så fort jag kan.

Det gör mig förresten jätteglad att se att det är några tappra besökare som tittar in här varje dag trots att jag inte har uppdaterat på över två veckor. Tack för det och jag lovar att det kommer uppdatering snart!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu