Om man blir som man umgås, så undrar jag var jag kommer sluta

2010-05-31 22:16:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det en trevlig tripp till Norrköping med Johanna, Maja, Ellinor, Johanna och Jesper. Jag blev stora summor fattigare, men en skolavslutningsoutfit rikare! Kvällen spenderades med galna pojkar, gummibåtar och iskallt vatten. Ursäkta den dåliga kvalitén, men hade bara mobilen med mig.










.

En liten, liten pojke. Gratulerar!

2010-05-31 07:36:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I natt klockan 4.56 fick mina vänner Tony Ejremar och Matilda Allansson en son som ska heta Milo. Jag önskar dem all lycka och gratulationer i massvis och jag längtar efter att få träffa honom!


Tony och Mailda


.

Det blir en bra dag imorgon i alla fall

2010-05-30 21:59:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Klev precis innanför dörren efter en galen arbetsdag. Jag är helt slut och nu ska jag lägga mig i sängen med Dennis och titta på Titanic. Imorgon bär det av till Norrköping för skolavslutningsklädesshopping med världens bästa brudar! PUSS


En kväll som vilken annan, fast ändå lite annorlunda. Lite så där oplanerad.

2010-05-29 23:11:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu: sitter och väntar på att Elin ska höra av sig så att jag kan pysa iväg till henne.

En dag gjorde jag en rolig redigering på en bild. I fall någon är intresserad. Tänk vad Photoshop kan göra.


Före


Efter




.

Alla snubbar vill ju vara katt

2010-05-29 18:52:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom precis hem efter en hetstig och oväntat lång arbetsdag. Dessutom var vi målade som katter. Det gjorde i och för sig saken lite bättre. Och alla var lite gladare då. Nu ska jag duscha.






.

"Du ger det du vill när du tror att du känner mig"

2010-05-27 23:53:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tyckte att det passade bra med lite midnattspoesi så här dags. Midnatt. Det är mörkt ute nu. Men här inne är det varmt och mysigt. Jag ska tända ljus. Jag har nya sängkläder och en stor sovtröja. Jag kryper ner på ena sidan av sängen, men lämnar den andra tom. Du vet att jag vill ha dig där. Men i natt är jag ensam. Ensam med vackra låttexter av Melissa Horn. Sådana texter som passar så där extra bra ibland. När man lyckas tänka på rätt saker när man hör dem.

Såna som vi, med lyckan mitt i sorgen.
Vi ställer frågor och jag är trött på mina svar.
Men du finns i mina drömmar när jag sover.
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör.
Jag andas in och det känns som första gången.
Du håller om mig och jag vågar hålla kvar.


"Jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan. Jag ska riva mina murar tills vi ser varann"

2010-05-27 23:40:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag minns en vacker och solig kväll i Spanien.
En underbar solnedgång med fina vänner och goda drinkar.
Sådant saknar jag.





.

Någonting fint. Så att man riktigt smälter.

2010-05-27 19:25:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








.

Playlist +++

2010-05-27 13:03:02 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag suttit och pillat en lite stund och till slut fått in en spellista på min blogg. Om allting funkar som det ska kommer den att börja spela automatiskt när min blogg öppnas, och vill ni inte höra är det bara att klicka på pause. Idag är det fint väder och jag är nästan helt friskt, så nu blir det till att ta tag i skolarbetet som är kvar och sen gå ut i det fina vädret. Jag har fotat Kiwo idag också, så de bilderna kommer sen.

Här är några av bilderna jag tog på Östra Skolans Nioklassare förra veckan.


Klass 9A


Klass 9B


Tuffa pojkar.


Tjejerna



.

En dag full med plugg, och lyckokänslor

2010-05-26 23:00:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


YES! Jag blev klar med regissörsarbetet förut och nyss mailade jag in min uppgift i Psykosocialt Arbete, och det var det sista jag skulle göra i den kursen. Så det betyder att jag aldrig mer måste gå på de där lektionerna. Det här känns riktigt underbart. Nu är det bara matten och mediekommunikationen som hänger på mina axlar, men det löser sig nog. Nu ska jag sova. God natt.





.

"Sen kommer alla frågor som jag inte alls kan svara på, men stunden här tillsammans gör mig lycklig ändå."

2010-05-26 20:08:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag gjort hela mitt arbete om regissören Chris Columbus och jag är faktiskt nöjd. Nu kan jag stryka en sak på min to do-list och bara ha sex saker kvar att stryka. Det är en aning mycket just nu och då passar det ju såååå bra att bli sjuk. Eller inte. Jag har ätit McDonald'smat idag och det var min första riktiga måltid på länge. Nu ska jag äntligen ta en välförtjänt dusch, byta sängkläder och äta glass. PUSS


Framsidan på min Powerpoint-presentation om Chris Columbus



.

"När mörkrets sista trummor dånar ut"

2010-05-26 11:12:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag känns halsen bättre. Jag har ingen feber. Jag har inte ätit en ordentlig måltid på 4 dagar. Svagheten börjar göra sig påmind. Jag planerar och tänker. En dusch. Eller frukost? Först frukost, sen en dusch. Därefter byta sängkläder. Sedan plugga. Det är fint väder. Jag kanske kan sitta på balkongen?






.

Uppsats om en KO

2010-05-25 19:03:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Haha, WOW! Det här var riktigt, riktigt roligt.





.

Ingen vidare förståelse

2010-05-25 19:02:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Eftersom personalen på vårdcentralen verkar lite tröga så får jag ingen antibiotika. De tycker att jag ska lida av det här till slutet på veckan när svaren från den förbannade bakterieodlingen kommer. Men nej tack, nu har vi bokat tid på sjukhuset så efter en kopp te ska vi ge oss iväg. Glider runt i myskläder och knarkar alvedon. Ingen vidare vecka, det här.





.

En anledning att verkligen kämpa

2010-05-25 11:02:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är sjukare än jag har varit på riktigt, riktigt länge. Jag missar massor i skolan och ligger och gråter över hur ont det gör i halsen. Det enda som hjälper är wiskey, så det blir en del av det. Idag kom lönen. Det gillar jag.





.

Träden blir grönare och du blir finare

2010-05-23 12:29:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tror att våren är över. Nu är det nog sommar på riktigt. I förrgår kväll var jag ute nästan hela natten. Det blev ljust och det spelade ingen roll. Det var vackert. Igår lekte vi kurragömma med bilarna, spelade basket och gjorde en brasa. Idag ska jag och Johanna plugga som idioter. Motivationen är totalt tappad.





.

Något riktigt fint

2010-05-20 22:22:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En bra dag, trots skolan. Jag fick massor med plugg gjort och nu ska jag krypa ner i sängen och unna mig en god natts sömn. Natti natti.


Du är så förbannat bra, tjejen!



.

En som vet hur en vän ska vara

2010-05-20 21:46:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tog min underbara vän Johanna Nilsson sitt körkort och jag är så stolt över henne och så galet glad för henne skull. Grattis, min vän!


Bilden är från Spanien




.

"Jag vet vart jag ska du säger att du varit där. Men du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är"

2010-05-19 16:15:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tänkte ta och slänga in ett bloggtips. Den här bloggen är full med underbara bilder och skön musik. Titta in den vettja, du lär inte bli besviken. Bilderna är från hennes blogg.





Åh, kan inte någon ge mig en gammaldags, skabbig, liten lägenhet med trägolv och vita väggar? Ett sådant där ställe där tiden, på något sätt, försvinner. Där man kan leva i sin egna lilla värd och göra precis vad som faller en in. Där man kan ligga på golvet framför en uppen spis och njuta av livet. En sån vill jag ha.



.

"Gråvita skyar. Tandläkarväder."

2010-05-19 11:47:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi hade tänkt grilla i hamnen idag eftersom det skulle bli 24 grader varmt. Nu regnar och åskar det. Vi struntar i det idag. Jag ska tvätta, städa och titta på massor med filmer. Jag har ett tungt regissörsarbete hängande på mina axlar så jag måste se lite av hans filmer och skriva skiten. Idag är en bra dag för det. PUSS






.

"Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp"

2010-05-17 21:23:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Den andra på plats. Texten är ett citat ur låten "Elden" med Lars Winnerbäck, och för er som inte förstår så betyder ordet trägen att man är envis, ihärdig, uthållig och texten står alltså för att en person som är envis vinner, och en som ger upp alltid förlorar. Det är en mening som betyder otroligt mycket för mig och som nu kommer finnas med mig hela livet för att påminna mig om att aldrig ge upp. Jag älskar den!

Låten finns här, om ni vill lyssna på den.


.

"Håller andan en stund, tiden står still. Jag vill vara här i tystnaden innan dagen blir till"

2010-05-17 21:14:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



(den fasttejpade strumpan på mitt vänsterben är för att skydda min tatuering)



Chill på piren hela dagen med Maja och lite annat folk. Badat fötterna, ätit bullar och spelat basket, blivit duschade av en vattenskoter, torkat kläder och mobiltelefoner, suttit i solen och torkat och cyklat barfota hem pga genomblöta skor. En härlig och oförglömlig dag. Som dessutom innehöll en ny tatuering på min rygg!



.

"Every night I rush to my bed with hopes that maybe I'll get a chance to see you. When i close my eyes I'm going out of my head"

2010-05-14 17:43:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag förstår inte hur dagarna kan gå så fort. Jag har fullt upp hela tiden och hinner aldrig med att uppdatera. Igår tillbringade jag kvällen hemma hos Johanna i Tystberga med vin och DPHW. Nu har jag Dennis och Krille liggandes i min säng och tittar på film medan jag städar inför ikväll. PUSS


Bild från Spanien. Taggad inför ikväll, om man säger så!


.

"Jag kan leva var som helst, om ni finns där bredvid mig."

2010-05-12 14:26:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Som en bit av mig. Ungefär som ni. Jag älskar er.

.

"You're still a part of everything I do. You're on my heart just like a tattoo. Just like a tattoo"

2010-05-10 20:58:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag gick jag i skolan i 40 minuter och sen tog jag en fika/lunch med Maja på Huldas. Efter det bar det av hem till mig för att spendera dagen med Desperate Housewifes och chips. Under dagen planerade vi lite, kollade med Sebbe och Anton vad de skulle göra under dagen och så bestämde vi oss för att tatuera oss. Det blev en liten spontan grej. Tecknet betyder vänskap och jag, Maja och Johanna gjorde likadana på vänstra vristen som en vänskapsgrej. Jag är riktigt nöjd! Nu sitter jag vid köksbordet medans Dennis äter och sen ska vi titta mer på DHW. PUSS




.

"Och innan morgonen kommer ska jag lämna några varma rader"

2010-05-10 07:53:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är stolt över mig själv för jag tänker faktiskt pallra mig iväg till min 40 minuter långa skoldag idag. Det känns en aning onödigt, men jag ska vara duktig. Den lediga tiden på dagen tänker jag absolut utnyttja till att städa mitt hemskt stökiga rum. PUSS





.

"My dream is to fly, above that rainbow so high"

2010-05-08 18:33:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen blev lyckad med förfest hos en Jonas och sen bar det av till Volym. Dansade på glassplitter och diskuterade McDonald'shamburgarnas uppbyggnad med någon Gustaf som tydligen jobbar på mitt jobb? Åt en pizza på vägen hem och låg vaken hela natten i oro över Dennis som inte gick att få tag på. Men det löste sig sen. Nu kollar jag och Johanna på Desperate Housewifes och äter chips. Taggar inför ännu en partykväll. PUSS


Crazy bild från Spanien, typ.



.

"Me gusta la mar, me gustas tú"

2010-05-07 17:27:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag äntligen fått ordning på lite bilder från Spanien, fast det här är långt ifrån allt! Just nu sitter jag, Johanna och Dennis i mitt rum och väntar på att kvällen ska komma smygandes. Snart blir det tacos och öl och sen krogen. PUSS






.

"When someone stands by your side all the time"

2010-05-06 18:00:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag, Maja och Johanna landade på Skavsta vid 23.30 igår natt. Vi har haft en underbar vecka med värme, sol, bad, billig alkohol och mycket skratt! Jag har precis laddat in bilderna och ska snart börja välja ut de bästa. Så snart kommer de upp, men först måste jag och Dennis ha någonting i magen. PUSS


Behöver jag säga mer?


.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu