the time has come, a fact is a fact

2011-05-31 19:38:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Adam jobbade sin sista dag på McDonald's igår. Vi drack öl för att ge honom ett fint avsked. Kvällen förvandlades till morgon och helt plötsligt insåg jag att jag skulle se på musikesteternas uppsättning av Hair om en timme och att jag inte hade sovit någonting på hela natten. Det var en fin kväll dock. En sån där när man sitter och kedjeröker på en balkong tills man får alldeles ont i rumpan. En sån när man känner hur fint livet faktiskt är. Idag har jag mått sämre än någonsin förut. Men det förtjänade jag.




.

this is the tale of captain jack sparrow, pirate so brave on the seven seas

2011-05-30 16:30:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åh, vad jag verkligen inte kan få nog av den här låten. Idag lyssnade jag på den fem gånger i solariet. Jag kanske borde skaffa mig ett liv. Mitt mål är i alla fall att lära mig hela låten till studenten för då ska vi bomba den på förfesten.





.

barabappaaaaa i'm lovin' it

2011-05-29 22:05:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Efter att ha festat fem dagar i rad spårar det ur lite. Speciellt med mina obeskrivligt bra jobbarkompisar som är guld! Imorgon kör vi igen för att säga hejdå till Adam som jobbar sin sista dag imorgon. Det blir nog lika grymt som alltid.



.

he-he-he hey här kommer segertåget

2011-05-29 15:14:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..










Bilderna är från våran outstanding förfest med jobbarkompisarna i fredags.

Nu har jag druckit öl fem dagar i rad med olika människor och på olika platser. Jag känner verkligen hur livet leker varje sekund jag andas. Igår gick vi hem klockan halv sex på morgonen och regnet gjorde oss genomblöta och kalla, men vi tittade på Ringaren i Notre dame när vi kom hem och sen sov jag till klockan ett.



.

vi har verkligen bara festen kvar nu. så det så.

2011-05-27 16:33:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Idag hade vi vår absolut sista fredag på Folkets Hus, och hela jag mådde dåligt när jag insåg det. Vi fick i alla fall tävla och baka glasstårtor hela dagen. Vi skrev Me08 på vår eftersom vi är så förbannat bra.
FÖR VI HAR BARA FESTEN KVAR NU!

Dessutom fick jag veta att jag blev godkänd i kulturhistoria idag, och det var en lättnad.


.

all dressed up with nowhere to run I know I make you feel crazy when I...

2011-05-27 16:29:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Igår klädde vi oss i plastsäckar, silvertejp, en pressening och spänband. Vi drack alkohol och dansade till bra musik på Skeppsbron 11. Temat på studentfesten var ABC - anything but clothes. Förfesten bestod av oss tre och den här låten på repeat hemma hos mig.



.

the times they are changin'

2011-05-25 14:56:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Jag har övninskört pappas Renault Laban idag. Den är läskig men cool. Ikväll ska jag köra den till utställningen i hamnen eftersom tjejer under 25 år får en present om de kör dit. Undra vad jag får för något, hihi. Nu blir det en sväng på stan med Johannorna.



.

jag strålar ikapp med den oexisterande solen. en glädje, ett lugn

2011-05-25 11:48:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag fick precis veta att provet jag ska ha imorgon inte är ett essäprov utan ett prov med frågor. Underbarare nyhet kunde jag faktiskt inte ha fått idag. Dessutom kom lönen idag och det är härligt. Så mitt humör har stigit lite i taket och jag hade en fin kväll på Rockbaren igår också.



.

the girl in the movie, she waves and says forever and always to a man she just met

2011-05-24 20:49:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Okej, eftersom många verkar vilja veta vad som hände mellan mig och Dennis så ska jag försöka berätta så gott jag kan nu.

Jag och Dennis har alltid varit väldigt olika, men det har alltid fungerat ändå. Jag är väldigt social och han är blyg, jag gör gärna tusen saker samtidigt och han gör helst ingenting. Det har trots det här fungerat fint i över tre år. Det är nu problemet började dyka upp. Eftersom Dennis valde att gå samhäll-ekonomi när han började ettan på gymnasiet, och sedan ångrade sig efter ett halvår och började om ettan på hotell - och restaurangskolan när jag började tvåan så går han ett år under mig. Det betyder att jag tar studenten i år och inte han.

Det här sista året i skolan har jag känt hur jag har vuxit från tonåring till vuxen. Jag har alltid haft massor att göra, men i år blev det extra tydligt. Jag har dans två gånger i veckan, jobbar minst varannan helg, festar med mina vänner ungefär en gång i veckan och pluggar flera timmar om dagen. Detta gjorde att min fritid krymptes mer och mer och tillslut märkte jag själv hur jag började prioritera bort Dennis. Vi såg inte fram emot att träffa varandra och han blev ofta irriterad över mina prioriteringar. En gång när jag försökte förklara för honom att allt jag gör är lika viktigt för mig så svarade han något i stil med ”så du skulle kunna sluta skolan för att jobba på donken? Eller kunna sluta umgås med dina vänner för att få dansa?” och då insåg jag att han verkligen inte förstod min vardag och min verklighet. Dennis har aldrig haft ett långvarigt, ”riktigt” jobb, han har inga fritidsaktiviteter som sker på bestämda tider och han bryr sig ytterst lite om skolan, och därför förstod han inte mitt liv.

Vi låg vakna nästan en hel natt och pratade om allt och kom fram till att vi kände likadant. Vi kramades och grät tillsammans och bestämde oss tillslut för att testa att bara vara vänner. Vi älskar verkligen varandra fortfarande, och vi vill inte skada eller såra varandra. Därför valde vi att göra slut innan det kommer till en punkt där man bråkar konstant och gör varandra illa. Dagen efter umgicks vi i stort sett hela dagen, enbart som vänner, och då var det som att en sten hade lyfts från mina axlar. Då var vi oss själva igen, och vi hade den bästa dagen tillsammans som vi haft på länge. Vi skrattade, pratade, tvättade min bil, tog promenader och bara umgicks. Då kände jag att Dennis verkligen är min bästa vän och att jag aldrig vill förlora honom i mitt liv.

Idag träffas vi fortfarande i stort sett varje dag eftersom vi har så många gemensamma kompisar och dessutom är så bra vänner själva. Allt fungerar bra och jag är väldigt lycklig över att jag fortfarande har honom i mitt liv.

Hoppas att ni förstår och att ni är nöjda med förklaringen. Är det något speciellt ni undrar så är det bara att fråga!



.


how wonderful life is when you're in the world

2011-05-24 18:40:19 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..











Jag var i skolan och skrev naturkunskapsprov. Jag hade en fotolektion som gick ut på att skriva ut bilder. Jag gick till McDonald's och provade den nya McFlurryn med mina vänner. Jag gick en sväng på stan med Johanna. Jag kunde inte hålla mig från att köpa en ny tröja fast jag egentligen inte har råd. Jag hade en donut i håret. Jag har blivit kär i retrobilder.



.

du fångar mig på bild, på bild, på bild. du vill föreviga allting

2011-05-23 21:01:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..







Jag och Elin träffades som vanligt i parken vid forsen och pratade och tappade bort tiden. Vi hade shorts fast det egentligen var för kallt. Vi planerade Peace and Love, skrattade åt dumheter vi gjorde när vi var yngre, planerade lite mer festivalförberedelser, lyssnade på ett finfint filmklipp och skrattade i mängder. Det finns inget som heter dåligt humör i närheten av den tjejen.



.

All our words cannot express the joy you've brought us through the years

2011-05-21 15:01:47 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..





Jag förstår verkligen inte när tragedierna ska sluta drabba den här staden och folk jag känner...
Sov gott, Jens Molin. Vi kommer alltid att minnas dig och din glädje.


"Loveliness we've lost.
These empty days without your smile.
And even though we try,
the truth brings us to tears.
All our words cannot express
the joy you've brought us through the years."




.

dressed for success

2011-05-20 20:48:44 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Linne - New Yorker, top - H&M, jeansshorts - tradera, skor - köpta i Prag

Nu kilar jag iväg till Elin för förfest och sedan lutar det nog åt utgång ikväll. Jag kör på klackar idag eftersom jag har planerat att slå dem i taket och dansa som aldrig förr.



.

perfekta plagget på plats

2011-05-20 17:48:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..








Jag har fått någon sorts mani och verkligen älskar jeansshorts. Jag fick hem ännu ett par från tradera idag, och jag vet verkligen att jag kommer att leva i någon av dessa hela sommaren. Jag fick precis ett glas rosévin av mamma. Om exakt en vecka har jag gått min sista vanliga skoldag på gymnasiet. Det är fredag. Det är fint väder. Mitt rum är fortfarande välstädat. Jag har så många saker att vara lycklig över.



.

jag har två prov kvar i skolan. två prov. det är ingenting.

2011-05-20 13:54:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Det är underbart väder och jag sitter instängd i skolan och halvsover. Jag har ju inga bilder här, men jag kom på att jag nog inte har visat vårat underbara studentlakan här. Jag är i rosa i mitten och ska föreställa Emma i Spice Girls.




.

du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

2011-05-19 21:07:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Min lilla Kiwo är nog världens finaste. Och allt annat bra som katter är. Snart kommer Elin hit, men jag har nästan ätit upp alla chips eftersom hon tar så lång tid på sig. Imorgon är det redan fredag. Dagarna går för snabbt.

Förresten så ska jag berätta om mig och Dennis och allt, det har bara inte funnits tid än.



.

tell me what you see, when you look at me. winter cross my path again. we forget what we had.

2011-05-19 20:32:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Jeansshort - tradera, linne - fått av min moster, kavaj - fått av mamma, halsband - gammalt.

Jag har fått en förfrågan om att lägga upp mer outfitbilder, så jag får väl försöka göra det. Idag ser jag ut så här. Snart ska jag till Elin och spendera natten med peace and love-planering. Fina grejer det.



.

tre dagar senare

2011-05-19 14:55:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Dagarna rusar förbi och när jag får tid ska jag lägga upp lite bilder. Jag tittade precis på den här filmen som jag gjorde under temaveckan i skolan v. 18 och jag älskar den så mycket. Bästa redaktionen jag hade kunnat tänka mig. Nu ska jag kila till mammas jobb och hålla sluttal.

Förresten så fick jag veta igår att jag kommer att få MVG i Foto B, hihi.



.

it keeps me searching for a heart of gold

2011-05-16 12:07:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ska jag sätta mig och pilla på en ny header. Mitt liv är förändrat nu och då behöver jag något nytt. Och ganska enkelt tror jag. Vi får se vad det blir.



.

same time last year

2011-05-16 11:52:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Maj 2010 för mig inleddes i Benidorm, Spanien med mina bästa vänner.



Jag gjorde min första tatuering när vi kom hem, helt spontant. Johanna och Maja gjorde likadana. Tecknet betyder "vänskap" på kinesiska.


Exakt en vecka senare gjorde jag min andra tatuering, som var mer planerad. Texten är från låten "Elden" med Lars Winnerbäck.


Jag och Johanna blev målade till katter på jobbet en dag.


Majvädret var en självklarhet och det regnade en hel del.


Jag fotade min lillasysters klass plojfoto eftersom de slutade 9an.





.

mina ögonlock är tunga nu. snart drömmer jag om dig

2011-05-15 00:52:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Klockan är snart ett och medan alla uppdaterar om Eurovision Song Contest på facebook så storstädar jag mitt rum med fönstret på vid gavel och Winnerbäck i högtalarna. Jag trivs så bra i mitt rum när det är välstädat. Varför kan jag inte bara hålla det fint?



.

shake it

2011-05-14 12:08:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag kom precis på att jag inte har visat någonting från dansuppvisningen. Här dansar vi till låten Shake. Jag ska försöka visa något mer senare.'



.

min debut

2011-05-14 11:32:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Idag publicerades min krönika i SN, hihi. Det är nog faktiskt min första publicerade text. Idag tror jag att jag ska nog pysa på marknad i Oxelösund. Det blir fint.



.

ett rus genom hela kroppen, en längtan

2011-05-13 16:24:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Det bokades och betalades igår. För två veckor sen spontanbestämde jag och Elin oss för att vi ville åka till Peace and Love. Och nu är det klart. Jag bara vet att det här kommer bli så ass-kick! Studentmössan ligger på min högtalare och väntar. Och jag vet att det kommer bli den bästa sommaren på länge. Jag kan inte beskriva lyckoruset som fyller hela mig just nu. Av flera anledningar.



.

när solen letar sig nedåt

2011-05-12 20:25:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..









Vi fick en tråkig uppgift i Foto B. Jag tog kameran på axeln och promenerade ner till forsen för att göra den. Den gick ut på en sak - naturfotografering. Det blev lite fina bilder i alla fall (kraven var vatten, blomma, djur och träd). Jag har miljoner saker jag borde göra men noll energi. Och mitt spotify är slut nu.



.

då var det beviljaaaaaaat

2011-05-11 16:49:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




JAG HAR PRECIS FÅTT LEDIGT SÅ JAG KAN ÅKA TILL PEACE AND LOVE MED ELIN I SOMMAR! Och min lycka är enorm just nu! Yes, yes, yes! Nu ska jag och lillsyrran lägga köttet på grillen och jag ska ta en öl och fira.



.

I'LL FOLLOW YOU TONIGHT USING WHITE LIGHTS IF WE HAVE TO

2011-05-09 22:01:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..












Drack massor med öl hemma hos mig med NypanNytt-redaktionen. Spenderade en fin dag i solen med Dennis. Gick en lång kvällspromenad. Jobbade. Gick en promenad till. Lunchade med fina tjejer. Fikade med fina Elin. Tog igen helgens sömnbrist i en solstol med mamma. Gick och la mig ganska tidigt.

Fredag - måndag i några ord och bilder.
Min helg har varit väldigt fin, trots allt.



.

du är det finaste

2011-05-09 11:35:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag och min underbara vän Elin har bestämt oss för att åka på festival i sommar, så det så. I övrigt så är det exakt en månad kvar till studenten på onsdag. Det är inte helt fel. Jag har skrivit inbjudningskort och lyssnat på Veronica Maggio och nu har jag bara 28 minuter kvar av spotify. Det är lite mer fel. Nu tänker jag njuta av solen.



.

no matter what, you and me

2011-05-08 21:04:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Nu är det officiellt. Det är inte längre du och jag, men du kommer alltid att vara mitt hjärta. Från och med nu är du min bästa vän, och jag älskar dig enormt!



.

en enda sak är givet, vi är två hjärtan i samma kropp

2011-05-07 18:03:47 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag kommer alltid att älska dig,
min bästa vän <3



.

that old me is dead and gone, but the new me will be alright

2011-05-04 22:18:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick mail av Malin Svensson som skrev och frågade om jag kunde lägga upp några gamla bilder från när jag började intressera mig för fotografering. Och tyvärr är det så att mina äldsta bilder ligger på skivor som jag inte vet var de är, men jag har några bilder från högstadietiden som jag kan visa.

Jag fotade mycket självporträtt på den tiden, och modellen med brunt hår är Johanna Bengtsson.









.

en nyfunnen styrka och förvånandsvärd ork

2011-05-04 22:10:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Efter hur många timmar som helst i skolan och alldeles för ambitiöst pluggande är jag äntligen klar med religionsuppgiften och tänker inte göra någonting annat nu än att lägga huvudet på kudden och slockna på några sekunder. Förresten så skrev jag en krönika idag som, enligt min lärare i textkommunikation, är det bästa jag någonsin skrivit.


.

one day with rain, one night with loneliness

2011-05-03 23:04:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




☑ skolan
☑ solarium
☑ laga middag
☑ dansträning
☑ bastun
☑ sängen



.

just wait for the summer to take the pain away

2011-05-03 18:02:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..






Bilderna är från förra sommaren när jag var på Lars Winnerbäck och Melissa Horns utomhuskonsert i Linköping. Jag vill åka på festival i sommar. Jag vill leva i tält och dricka öl varje dag. Det skulle jag tycka om.



.

"once upon a time"

2011-05-02 22:01:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




För exakt ett år sen var jag i Spanien med mina två bästa vänner. Det var något riktigt fint och det skulle jag gärna göra om.



.

ensamhetsfilosfi

2011-05-02 21:58:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag befinner mig ständigt i en känsla som inte är jag. Jag förstår inte vad som händer. Är jag någon annan nu? Eller bara mig fast lite annorlunda? Kan en enda sak förändra så mycket? Tydligen.



.

changes to the better

2011-05-02 18:01:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag vill gå till second hand nu och handla. Jag vill ha stora, vita, tunna tröjor att bo i. Jag har vänt helt och ändrat massor. Förstår inte hur det gick till. Snacka om att vända på handen. Jag tycker om att titta på www.freepeople.com och önska att jag hade allt där. Vi började temaveckan idag. Jag är fotograf och det är kul. Och min redaktion är fin och bra. Jag ska snart på dansträning. Sen är det kväll igen. Ännu en dag närmare slutet. Och början. Jag längtar så.



.

måndagsångest och vin

2011-05-01 22:58:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Måndagsångesten smög sig sakta på och jag tvingade bort den med ett glas vin och grillchips. Jag spenderade ungefär fem timmar med min religionsuppgift och kom halvvägs. Jag satt och drömde om igår och längtade tillbaka till Prag. Jag såg lite framåt mot temaveckan och fick goda nyheter. Jag försöker att se framåt. Jag ska försöka sova fast hela kroppen protesterar. Men jag ska verkligen försöka.



.

en tillflykt i en återkommande bubbla

2011-05-01 19:08:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..











Vi var fulla på livet. Vi var fulla på alkohol. Vi sprang omkring med våra vita mössor och pennor. Vi rökte och drack och sjöng och skrattade. Vi träffade gamla vänner och kramades som aldrig förr. Vi levde i nuet och vi levde verkligen. Jag tror jag insåg minst hundra gånger att jag verkligen var lycklig. Jag dansade med fina vänner och träffade nya. Det är nu vi lever. Och jag tänker verkligen leva nu.



.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu