this words are hard I know, but now you know that you can't change me

2011-06-17 18:08:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..






En helt vanligt fredag. Fast det känns som en söndag. Jag vaknade halv två. Bara det säger tillräckligt. En sväng på stan med Johanna resulterade i en ny bikini, ett linne och en lunch på Hellmans.



.

Kommentarer
Anonym

Hejsan! Lite random fråga kanske...

Men saknar inte du all närhet sen du och Dennis gjorde slut? Bara ligga och mysa en kväll när allt annat känns skit? Ha någon som kryper upp bakom en innan man somnar och håller om en? Ha fantastiskt sex när man känner för det? Få ett gulligt sms om hur fin och underbar man är och hur mycket ens pojkvän älskar en?

Känslan av att ha någon där... Ni var ju tillsammans ett par år trotsallt.



Jag och min pojkvän har det lite tjärft... vet inte om du kan (eller vill) hjälpa mig... Men vi har haft det jobbigt i över ett halv år nu. Han säger att han inte är kär längre, och inte varit det på ett halv år (det var ca ett halv år sen jag fick reda på att hans känslor svalnat) men vi kämpade! Nu känner jag ena dagen: "Fan vad jag älskar honom, han är den finaste!" Andra dagen känner jag: "Är jag kär? Är det det här jag vill? Tänk att ha sex med någon annan... bara för att veta hur det är?)" Jag och min pojkvän tog varandras oskulder för 2 ½ år sedan. Jag är 19, han 18... (om du undra) Jag vet inte vad jag vill?! Men jag borde ju veta... Ibland vill jag lämna honom och slippa all skit... Ibland är det det värsta jag skulle kunna göra... Det är såååå sjukt. Kännde du så för Dennis?



Blev en himla lång kommentar, var meningen att jag bara skulle fråga om du inte saknade den här närheten... jag tror jag kommer sakna den oerhört om jag och min pojkvän går skilda vägar.



P.S Vill gärna inte att du publicerar min kommentar, om det är okej? :)



Kramar!

//En tjej, som tycker om att läsa din blogg!

Du är grym :) Tackar på förhand.

2011-06-17 22:28:09

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu