fragments. of you.

2011-04-20 22:05:49 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..




Det värsta med att komma bort är att man måste komma tillbaka hem. Allt är drama och kaos just nu och som alltid vänds allting upp och ned när man har som minst tid med det. Jag har i alla fall hittat något fint som gör mig alldeles varm och skön inombords. Och det tänker jag njuta av ett tag. Även fast jag egentligen inte borde. Fast ändå. Kanske.



.

Kommentarer
Anonym

Lät lite "förbjudet" (om det nu är rätta ordet)



"Jag har i alla fall hittat något fint som gör mig alldeles varm och skön inombords. Och det tänker jag njuta av ett tag. Även fast jag egentligen inte borde. Fast ändå. Kanske."



Vad är det som har hänt? :/



Kram! Kul att du börjar blogga igen, efter Prag resan! :)

2011-04-21 09:28:12

svar: hihi, jag älskar att skriva i gåtor och att leka med ord. när jag var i prag träffade jag så otroligt mycket fina människor, och nu har jag hittat lite vackra låtar som får mig att drömma mig in i "prag-bubblan" och bara vilja leva så hela tiden, och det är underbart för ett tag, fast kanske inte så bra i längden. så det är inget hemskt som har hänt, jag har bara lite "komma hem-ångest" :/



Stora kramar

2011-04-21 11:45:43
Anonym

Jaha du, det är sååååå du menar! ;)

Ja det är faktiskt bra roligt att skriva i "gåt-likande" meningar... Man kan fatta det såååå fel, haha.



Lät ju som något helt annat, haha.



P.S Du & din pojkvän har ju varit tillsammans ett tag... Men har du aldrig tvekat? (tänkt att kanske lämna hans sida, men ändå inte pga den stora saknaden som kommer infinna sig och allt man delat tillsammans?) - Jag är i en sån period. Mellan mig och min pojkvän finns det knappt något längre, men ingen av oss vill vara ensamna, därför är vi fortfarande tillsammans. Skulle bli så tomt utan honom.. :/

2011-04-21 21:52:51

svar: jo, självklart har det funnits tider (flera sådana också) när både han och jag har funderat på att avbryta det vi har, det tror jag att alla förhållanden har. men jag har en tatuering på ryggen som säger "den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp", vilket innebär att så länge man kämpar så är man en vinnare, och vi har alltid klarat oss igenom de tuffa situationerna tillsammans eftersom vi har kämpat för det. vi har varit tillsammans i 3 år och 7 månader nu, ungefär, och jag skulle aldrig vilja byta bort den tryggheten och kärleken som ett så seriöst förhållande medför mot att få hålla på med andra killar eller bara vara med vänner, för om jag känner att jag behöver mer utrymme så pratar jag med dennis om det och vi löser det. jag har aldrig slutat älska honom trots att jag flera gånger tvivlat på om vi borde vara tillsammans, men eftersom det alltid har funnits något där så har jag aldrig gett upp :)



hoppas du förstod vad jag menade :)

2011-04-22 04:37:02

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu